Godišnji izvještaj o radu ZHRSM

Godišnji izvještaj o radu ZHRM za 2020. godinu

Sukladno statutarnim obvezama a cilju optimalnog izvještavanja Članova Predsjedništva ZHRM i članstva Zajednice dostavljam Godišnji izvještaj  realiziranih aktivnosti ZHRM  u 2020 godini:  A. Osnovni zaključci realiziranih POSLOVNIH aktivnosti ZHRM u 2020 godini:   ORGANIZACIJA  JEDNODNEVNE KONFERENCIJE O POLOŽAJU I STATUSU HRVATSKE MANJINE U MAKEDONIJI  POD POKROVITELJSTVOM EU PROJEKTA – siječanj 2020.

Nedjelja 31.01.2021

Godišnji izvještaj o radu ZHRM za 2019 g.

Sukladno statutarnim obvezama a cilju optimalnog izvještavanja Članova Predsjedništva ZHRM i članstva Zajednice Hrvata u Makedoniji dostavljam Godišnji izvještaj  realiziranih aktivnosti ZHRM  u 2019 godini:  Osnovni zaključci realiziranih aktivnosti ZHRM u 2019 g.  FORMA OPTIMALNOG RADA ZHRM  Ističe se da je ZHRM  u 2019 g. konačno dobila formu optimalnog rada.

Subota 06.06.2020

Godišnji izvještaj o radu ZHRM za 2018 g.

Štovani članovi Zajednice, dragi prijatelji Želim naglasiti da je 2018 godina iza nas i da je ista po mnogočemu i povijesna i uspješna. Tim koji predvodim je, realizacijom projekata iz „Godišnjeg plana i programa aktivnosti  za 2018 g.“ uspio pokazati i dokazati, znanje, poslovno, diplomatsko i političko iskustvo, sa kojim.

Srijeda 10.06.2020